Éntérképész : tréner, life és business coach

1148 Budapest, Zugló u. 33. | http://www.coach-tréner.hu/
Desktop

humor...., bizalom..., felelősség...., érzelmek...., önzetlenség...

FONTOS

...jó pár éve részvétel a "felnőtt-oktatásban"..., szakmai tréningek, (kommunikáció, értékesítés, időgazdálkodás, tárgyalástechnika, stressz- és változáskezelés, stb.), kiválasztások....

"ÉNTÉRKÉPÉSZ"- life és business-COACH-ként hallgatlak, segítek életvitelben, üzletben, döntésedben, a változásban, a változtatásban, krízisben...vagy "csakúgy"

....életem meghatározó része a spor ..., már-már profi szintű amatőr vagyok))..., hosszú, hosszú évek óta csinálom magamért, az egészségemért... futás, kosár, tenisz, spinning, stb... és mióta szereztem regatta edzői képesítést, azóta másokért is...ez talán még jobb érzés

....részletesebb információkért látogass el a honlapomra    http://coaching.ucoz.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek