Gyerekbarát Esküvőszervezés

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 212-214. 1. em. 20. | +36-30-456-1895, +36-30-419-2621 | http://www.gyerekbarateskuvoszervezes.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ma már egyre nagyobb létszámmal vesznek részt gyerekek az esküvőkön, rendezvényeken, s egyre szélesebb a köre a gyerekeket lekötő foglalkozásoknak. Játékok, Arcfestő, Lufi hajtogató, Kézműves foglalkozások, de akár ugrálóvár, trambluin ...

Az elmúlt évek esküvőin, rendezvényein tapasztaltak alapján találtuk ki a gyerekbarát esküvőszervezést. Hiszen a gyerekek is igénylik a külön foglalkozást, törődést. Pl. gyerekbarát helyszínek, gyerekmenü, gyerekkoktél, játszósarok, s további gyermekbarát szolgáltatók.  

2010-től a gyerekbarát esküvőszervezés, rendezvényszervezés is felkerült a szolgáltatásaink közé.  

A gyermekbarát esküvőszervezés lényege, hogy a teljes szervezési folyamat kiegészül gyerekekre vonatkozó részekkel, mely végig kíséri az egész szervezés menetét. Partnereinket is ezen elv alapján választottuk ki. Valamint magát az esküvőt is úgy alakítjuk ki, hogy a gyermek is be legyen vonva a különböző részfolyamatokba (pl. kis koszorúslány), illetve legyen nekik való szórakozási lehetőség az esküvő ideje alatt.

Ha igény van rá  a szervezés kezdetétől vállaljuk a gyermekfelügyeletet. A gyermek megőrzést babysittereink végzik, akik szakirányú végzettséggel, gyakorlattal; többségük idegen nyelvtudással rendelkezik.

Célunk, hogy az ifjú pár, a vendégek és a gyermekek is jól érezzék magukat az általunk szervezett esküvőkön, rendezvényeken.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bánhegyi Zsófia
Telefon:+36-30-456-1895, +36-30-419-2621
Email:eskuvo@gyerekbarateskuvoszervezes.hu
Honlap:http://www.gyerekbarateskuvoszervezes.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/gyerekbarat/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek