Knapp Péter - zárnyitás, zárszerelés

1144 Budapest, Orbó u. 12. | +36-20-354-4417 | http://zarnyitas-ajtonyitas-budapest.hu
Desktop

Zárnyitás, ajtónyitás, zárszerelés teljesen roncsolás mentesen manipulációs technikával. Speciális amerikai és német szerszámok segítségével a zárbetétteket, kéttolú kulcsos zárakat (Elzett), bizonsági ajtó zárakat, (Mottura, Cisa, CR, S.A.B. Dierre Atra, Viro stb.) úgy ki tudjuk nyitni, hogy továbbra is tudja használni a saját kulcsait, nincs szükség zárcserére, illetve nem rongálódik meg az ajtó burkolata, vasszerkezete sem. Hatósági, és lakossági ajtónyitás roncsolás nélkül. Elsőként 1995-ben végzett szakirányú vizsgával, engedéllyel dolgozom hivatalosan. Nem törünk, fúrunk, NYITUNK. Az éjszaka kivételével bármikor a lakosság rendelkezésére állok. ajtónyitás, ajtómentés, zármentés, zárnyitás, páncélajtó nyitás, zárszerelés. 

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Knapp Péter
Telefon:+36-20-354-4417
Honlap:http://zarnyitas-ajtonyitas-budapest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek