Knapp Péter - zárnyitás, zárszerelés

1144 Budapest, Orbó u. 12. | +36-20-354-4417 | http://zarnyitas-ajtonyitas-budapest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Zárnyitás, ajtónyitás, zárszerelés teljesen roncsolás mentesen manipulációs technikával. Speciális amerikai és német szerszámok segítségével a zárbetétteket, kéttolú kulcsos zárakat (Elzett), bizonsági ajtó zárakat, (Mottura, Cisa, CR, S.A.B. Dierre Atra, Viro stb.) úgy ki tudjuk nyitni, hogy továbbra is tudja használni a saját kulcsait, nincs szükség zárcserére, illetve nem rongálódik meg az ajtó burkolata, vasszerkezete sem. Hatósági, és lakossági ajtónyitás roncsolás nélkül. Elsőként 1995-ben végzett szakirányú vizsgával, engedéllyel dolgozom hivatalosan. Nem törünk, fúrunk, NYITUNK. Az éjszaka kivételével bármikor a lakosság rendelkezésére állok. ajtónyitás, ajtómentés, zármentés, zárnyitás, páncélajtó nyitás, zárszerelés. 

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Knapp Péter
Telefon:+36-20-354-4417
Honlap:http://zarnyitas-ajtonyitas-budapest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek