KroxDesign Stúdió és Nyomda

1141 Budapest, Privigye u. 9. | +36-20-530-5889 | http://www.kroxdesign.com
Desktop

Névjegykártyától a szórólapon keresztűl a plakátig minden, ami grafika és nyomtatás!

Tevékenységünk célja a kis- és középvállalkozások vizuális igényeinek gyors és elfogadható áron történő kiszolgálása.

Úgy gondoljuk, hogy együttműködésünk révén jelentősen javíthatják nyomtatványaik színvonalát, legyen szó névjegyről, levélpapírról, szórólapról, katalógusról,... ezáltal kedvezőbb képet alakíthatnak ki önmagukról partnereik felé.

Együttműködésünk révén megismerhetik a digitális nyomtatás nyújtotta előnyöket, gyorsaságot és a kis példányszámban készíthető nyomtatványok alacsony árait.

Ha a partnereink megrendelése már eléri az ezres példányszámot, onnantól ofszetnyomás lesz az optimális technológia. Előnye, hogy magas minőségben képes nyomtatni, nemcsak papír alapú, akár karton vastagságú nyomathordozókra is.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00
időpont egyeztetés alapján

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-530-5889
Email:kroxdesign@kroxdesign.com
Honlap:http://www.kroxdesign.com

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek