LaserVet Állatorvosi Rendelő - Récsei Center

1146 Budapest, Istvánmezei út 6. | +36-1-321-1021, +36-20-312-6404 | http://www.novavet.eu, http://www.vetfog.hu
Desktop

2015 július végén elköltöztünk a Hermina útról a Récsei Centerbe!

Kisállatfogászati és Lézergyógyászati Rendelő

Számos különleges szakterülettel várjuk betegeinket modern orvosi készülékekkel felszerelt rendelőnkben. Hiányt pótol az orr-fül-gégészeti szakrendelésünk. Hazánkban egyedülálló módon lézer segítségével is operálunk, az általános sebészeti betegek ellátása mellett. Gyakran kezelünk mandulagyulladást, krónikus fül- és hangszál  gyulladást. Súlyos daganatos betegek gyógyulhatnak nálunk szintén lézer segítségével.

Teljes körű fogászati szakrendelés várja a gazdikat kedvenceik gyógykezeltetése során. Fogtömés, koronakészítés, fogkőeltávolítás, foghúzás, fogszabályozás, fogínyplasztika, balesetes fogak eltávolítása, gyökérkezelés, fogbeültetés, daganatterápia, szájsebészet, macskafogászat, nyuszik, hörcsögök, tengerimalacok - rágcsálók fogászata, foghiányok szűrése.

Minden orvosunk az általános állatorvoslás mellett egy különleges szakterület jó ismerője, magasan képzett szakorvos, így biztosított a magas szintű állatorvosi ellátás!

Lézer segítségével gyorsabban gyógyulnak a sebek, így az ivartalanítási műtétek is kisebb fájdalommal járnak és gyorsabban gyógyulnak.

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00

A fogászati kezelések hosszabb időt igényelnek, ezért a kezelésekre kérjen telefonon időpontot!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A Récsei Center parkolójában az első 2 óra parkolás ingyenes. További részletek: http://www.recsei.hu/oldalak/parkolas

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Kovács Katalin vezető állatorvos
Telefon:+36-1-321-1021, +36-20-312-6404
Email:info@novavet.hu
Honlap:http://www.novavet.eu, http://www.vetfog.hu
Facebook:http://www.facebook.com/varosligeti.allatorvosirendelo
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek