Márta Ingatlanirodája

1142 Budapest, Kalocsai u. 4. | +36-30-590-7121 | http://martaingatlan.hu
Desktop

Ellenőrizhető egyéni vállalkozó ingatlanközvetítő alanyi Áfa mentesen várja megbízók jelentkezését!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Györffy Márta vagyok, Zuglóban élő és dolgozó, szakképzett ingatlanközvetítő (szakvizsga: 2005, névjegyzékszám: 05160/2006.).

Számomra fontosak az emberi kapcsolatok, megbízásaim nagy részét azoktól az elégedett ügyfeleimtől kapom, akiknek sikeresen értékesítettem lakását vagy gyorsan megtaláltam álmaik otthonát, s örömmel ajánlanak barátaiknak, ismerőseiknek. Nem mennyiségi, hanem MINŐSÉGI munkára szerződöm, egyszerre max. 40 megbízással, így marad időm a megbízókkal való kapcsolattartásra is.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00
Hétköznapokon 8-20h-ig, hétvégén 10h-18h-ig várom hívását. Egyéb időpontokban e-mailen vegye fel a kapcsolatot velem. Köszönöm!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Zugló és környéke a kiemelt területem, a piacismeret fontos számomra.
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Györffy Márta
Telefon:+36-30-590-7121
Email:gymarta@gmail.com
Honlap:http://martaingatlan.hu
Facebook:http://www.facebook.com/MartaIngatlanirodaja
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek