Megoldókulcs - Nyíry Tünde coach

1148 Budapest, Kalapács u. 8. fszt. 2. | +36-20-454-8496 | http://megoldokulcs.hu
Desktop

Mi a coaching? Egy olyan irányított beszélgetésekből álló folyamat, ahol Te vagy a főszereplő, Te hozod helyre a hibát, javítod ki a problémád. A coach (az edződ) pedig végig támogat, segít. 

 Ha elakadtál, problémád van, karriert terveznél, a párkapcsolatod nem működik, fejlesztenéd magad, önismereted, introvertáltként nem értenek, barátaiddal vagy pároddal részt vennél egy nem mindennapi, érdekes önismereti foglalkozáson, Neked - Nektek való a Megoldókulcs. Keresd meg saját megoldókulcsod!

Nyitvatartás:

Hétköznap munkaidő után és hétvégén is várlak szeretettel az előre megbeszélt időpontban.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nyíry Tünde
Telefon:+36-20-454-8496
Email:nyirytundecoach@gmail.com
Honlap:http://megoldokulcs.hu
Facebook:https://www.facebook.com/megoldokulcslifecoaching
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek