Magyar Vöröskereszt Adományboltja

1145 Budapest, Bosnyák u. 3. | +36-1-251-5440 | http://www.voroskeresztbp.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szervezetünk Zugló Önkormányzatának együttműködésével és támogatásával nyitotta meg Adományboltját 2015 májusában egy üresen álló önkormányzati helyiségben, ahova a Magyar Vöröskereszt kerületi kirendeltsége is beköltözött.

Kedvező árú új és használt ruhanemű, lábbeli, könyvek, játékok és lakásfelszerelési tárgyak szerepelnek az adománybolt kínálatában. Jelképes áron több száz játék, válogatott minőségű gyermekruha, felnőtt ruházat, lábbeli, könyv és lakásfelszerelési tárgy közül válogathat a hozzánk betérő vásárló.

Az Adománybolt nyitvatartási időben várja a vásárlókat és ugyanebben az időben fogadja a lakossági és vállalati felajánlásokat, a feleslegessé vált, de mások számára még értéket képviselő új és használt ruhaneműt, játékot, könyveket, lakásfelszerelési tárgyakat.

Az Adománybolt bevételeit humanitárius programjainkra fordítjuk: élelmiszert és tisztítószert vásárolunk és juttatunk a rászorult családok részére.

Nyitvatartás:

Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

Szerdától péntekig. Minden hónap első hétfőjén 13 és 17 óra között ingyenes ruhaosztást tartunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Magyar Vöröskereszt XIV. kerületi szervezete
Telefon:+36-1-251-5440
Email:titkarsag@voroskeresztbp.hu
Honlap:http://www.voroskeresztbp.hu
Facebook:https://www.facebook.com/voroskereszt.budapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.