Sajtmanufaktúra Webáruház

1148 Budapest, Fogarasi út 3-5. 3. em. | +36-30-825-1567 | https://sajtwebaruhaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Öt generáció óta foglalkozunk sajtokkal és mi felesküdtünk arra, hogy csak igazi sajtokat fogunk készíteni a jól bevált 300 éves receptúránk alapján. A 3 évszázad alatt rengeteg szaktudás gyűlt össze nálunk, és továbbfejlesztettük a sajtokat, de az elveink mellett kitartunk, tartósítószer most sem kerül a termékekbe. Nem használunk térfogatnövelőt, vagy egyéb GMO szereket. Nálunk igazi sajtot kap az ember.

A sajtwebáruház.hu küldetése, hogy az embereknek finom,és tartósítószer-mentes, házi kézműves sajtokat kínáljunk, hogy az étkezés igazi élvezetté, ceremóniává váljon. Az étkezések összehozzák az embereket. Ha jobban belegondolsz, minden esemény egyik legfontosabb pontja az étkezés, mert közben barátkozunk, beszélgetünk, érdeklődünk a másikról.

A sajt összehoz minket és a mi küldetésünk, hogy a mindennapi apró örömökhöz hozzájárulva egy boldogabb és egyben egészségesebb társadalmat hozzunk létre.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Maximum Business Company Group Ltd. Fióktelepe
Telefon:+36-30-825-1567
Email:info@sajtwebaruhaz.hu
Honlap:https://sajtwebaruhaz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Sajt-webaruház-1633876956627498
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek