Herminamezői Szentlélek Plébánia - Kassai téri templom

1142 Budapest, Kassai tér 2. | +36-1-251-1359 | http://kassaiter.hu
Desktop

Plébániánk Budapest XIV. kerületének azon a részén található, ahol sem közlekedési csomópont, sem egyéb technikai ösztönző erő nem segíti elő a templomi életben való tömeges részvételt. Akik ide járnak, azok vagy a közösséget, vagy a gyönyörű templom sajátos légkörét, vagy a liturgia felemelő erejét keresik, amely sohasem sietős és egy ragyogó ministráns-csapat közreműködése emeli ki a megjelenő misztériumot.

Plébániánk mozgató rugói azok a közösségek, amelyek összetartásukkal, elmélyültebb lelki életükkel és gyakorlati segítségükkel egészítik ki lelkipásztoraink munkáját. Ők szervezik rendezvényeinket, kirándulásainkat, lelkigyakorlatainkat, ők segítik karitatív életünket. Plébániai közösségünk igyekszik az élet minden hasznos területén is híveink rendelkezésére állni. Családjainkat és magányos testvéreinket orvosi kapcsolatokkal, a gyermek-egészségügyi alap működtetésével, különféle termelőkkel való kapcsolatba-hozással (méz-termelő, optikus) is segítjük.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-251-1359
Email:kassaiter1@gmail.com
Honlap:http://kassaiter.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek