Zuglói Evangélikus Egyházközség

1147 Budapest, Lőcsei út 32. | +36-1-422-0637, +36-20-824-2878 | http://zuglo.lutheran.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vasárnaponként három helyen tartunk istentiszteletet: a rákosfalvai református templomban, a Gyarmat utcai kápolnában és a Lőcsei úti templomunkban. Öt különböző csoportnak bibliaórát: gyülekezet részére heti két csoportban, felnőttek részére kéthetente, presbiterek és fiatal felnőttek részére havonta. A fiataloknak és gyermekeknek heti rendszerességgel tartunk gimnazista és egyetemista ifjúsági órát, több csoportban hittan- és konfirmációs órát, cserkészetet, óvodai hittant, a vasárnapi istentisztelettel párhuzamosan gyermekbibliakört. A lelkészházaspárnak a gyülekezeti munka minden területén nagy segítséget jelentenek a Teológiát levelező szakon elvégzett gyülekezeti munkatársak és az önkéntes szolgálatvállalók.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-422-0637, +36-20-824-2878
Email:zuglo@lutheran.hu
Honlap:http://zuglo.lutheran.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek