Zuglói Evangélikus Egyházközség

1147 Budapest, Lőcsei út 32. | +36-1-422-0637, +36-20-824-2878 | http://zuglo.lutheran.hu
Desktop

Vasárnaponként három helyen tartunk istentiszteletet: a rákosfalvai református templomban, a Gyarmat utcai kápolnában és a Lőcsei úti templomunkban. Öt különböző csoportnak bibliaórát: gyülekezet részére heti két csoportban, felnőttek részére kéthetente, presbiterek és fiatal felnőttek részére havonta. A fiataloknak és gyermekeknek heti rendszerességgel tartunk gimnazista és egyetemista ifjúsági órát, több csoportban hittan- és konfirmációs órát, cserkészetet, óvodai hittant, a vasárnapi istentisztelettel párhuzamosan gyermekbibliakört. A lelkészházaspárnak a gyülekezeti munka minden területén nagy segítséget jelentenek a Teológiát levelező szakon elvégzett gyülekezeti munkatársak és az önkéntes szolgálatvállalók.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-422-0637, +36-20-824-2878
Email:zuglo@lutheran.hu
Honlap:http://zuglo.lutheran.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek