Szombattól: új parkolási rend a Városligetben!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Szombaton lép életbe az új parkolási rend a Városligetben.

Ezentúl a hétvégéken, tehát már most szombaton és vasárnap sem kell fizetni a parkolásért a Városligetben.

A fővárosi közgyűlés rendelete szerint a hétvégi parkolás 2017. november 11-től  a Városligetben ingyenes lesz.  Az életbe lépő változásról a parkolás üzemeltetését végző Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. táblákon, a parkolóórákon kihelyezett matricákon is tájékoztatja az autósokat. A parkolóautomaták a fővárosi jogszabályi előírás miatt a hétvégén is működni fognak, a hétvégén megvásárolt parkolójegyek hétfőn reggel 8 órától érvényesek.

A ma kihirdetett fővárosi rendelet azon módosítása, amely a Hungária körúton élőknek is lehetővé teszi a kedvezményes parkolást, illetve eltörli a parkolójegyek kihelyezésének kötelezettségét, azonban nem most, hanem majd 31 nap múlva lép hatályba.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek