Megépülhet a hiányzó bringaút Rákosrendezőn: a MÁV helyett a kutyapárt építi, saját pénzből

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Kerékagy - Olvasó)

Hiába hívták fel újra és újra a MÁV figyelmét arra, hogy Rákosrendező egy részén hiányzik a bringaút, így pedig balesetveszélyes és járhatatlan a MÁV területére eső 100 méteres szakasz, mégsem tesz ellene a vasúttársaság. A Kelet-Pestet és Zuglót Észak-Pesttel és Észak-Budával összekötő forgalmas kerékpáros útra nagy a szükség.

Most a Kétfarkú Kutyapárt megelégelte a tűrhetetlen helyzetet és gyűjtésbe kezdett azért, hogy megépíthessék a hiányzó szakaszt a Teleki Blanka úton. Azt írták: „a bicikliút önkéntes profi kivitelezők, önkéntes bicajosok és önkéntes mérnökök tervei alapján" készülne 2 méter szélességben és 4-5 óra alatt húznák fel.

A MÁV területén áthaladó út burkolatához évtizedek óta nem nyúltak, töredezett a kockakő, hatalmasra nőttek a lyukak, derékig ér a gaz, és még a sorompók között is akkora kátyúk alakultak ki, hogy a szakasz szinte teljesen alkalmatlanná vált a kerékpáros közlekedésre - írja a Kerékagy.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek