Augusztus 20., így változik a tömegközlekedés

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: budaorsinfo
Kép: budaorsinfo

Az augusztus huszadikai ünnepségsorozathoz kapcsolódó rendezvények miatt megváltozik a város tömegközlekedése is. Előreláthatólag erre számíthatsz: (persze, ha valami változás van, frissítjük.)

 • A 2-es villamos augusztus 19., vasárnap üzemkezdettől - augusztus 20., 09:00-ig Jászai Mari tér és Kossuth Lajos tér M között nem közlekedik. A villamos a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) és Közvágóhíd H megállóhelyek között közlekedik.
 • A 2-es villamos augusztus 20., hétfő 9:00-tól - üzemzárásig Jászai Mari tér és Boráros tér H között nem közlekedik. A villamos csak a Boráros tér H és Közvágóhíd H között közlekedik.
 • A 19-es villamos augusztus 17., péntek üzemkezdettől - augusztus 19., 14:00-ig Batthyány tér M+H és Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik. Az M2-es metró igénybevételét ajánljuk. A 19-es villamos megosztott és terelt útvonalon közlekedik. A járat a Bécsi út / Vörösvári út és a Batthyány tér, valamint a Széll Kálmán tér (61-es villamos megállója) és Kelenföld vasútállomás között (a Krisztina körúton át) jár. A Széll Kálmán tér és a Batthyány tér között a metróval javasolt utazni.
 • A 19-es villamos augusztus 19., vasárnap 14:00-tól - üzemzárásig Batthyány tér M+H és Kelenföld vasútállomás Mközött nem közlekedik. A 17-es, 49-es villamos igénybevételét ajánljuk. A villamos rövidített útvonalon jár, a Bécsi út / Vörösvári úttól a Batthyány térig. A kimaradó szakaszon a 17-es és a 49-es villamossal lehet utazni - előbbi az Óbuda és Dél-Buda közötti, utóbbi pedig a Bartók Béla úti szakaszon.
 • A 19-es villamos augusztus 20., hétfő üzemkezdettől - 19:30-ig Batthyány tér M+H és Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik. A 17-es, 41-es villamos igénybevételét ajánljuk. A villamos megosztott és terelt útvonalon közlekedik. A járat a Bécsi út / Vörösvári út és a Batthyány tér, valamint a Széll Kálmán tér (61-es villamos megállója) és Kelenföld vasútállomás között (a Krisztina körúton át) jár.
 • A 41-es villamos augusztus 17., péntek üzemkezdettől - augusztus 18., üzemzárásig Bécsi út / Vörösvári út és Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedik. A 109-es autóbusz, a 19-es villamos, az M2-es metró igénybevételével lehet megoldani az utazást. A villamos rövidített útvonalon és terelve, a Széll Kálmán tértől Krisztinavároson át közlekedik Kamaraerdő felé. Óbuda és a Batthyány tér között a 19-es villamossal vagy a 109-es autóbusszal lehet utazni.
 • A 41-es villamos augusztus 19., vasárnap 14:00-tól - üzemzárásig terelve közlekedik, nem érinti Margit híd, budai hídfő H, Bem József tér, Batthyány tér M+H, Halász utca, Clark Ádám tér, Várkert Bazár megállót. A 17-es villamos igénybevételét ajánljuk. A 41-es villamos megosztott és terelt útvonalon jár - egyrészt a Bécsi út / Vörösvári út és a krisztinavárosi Dózsa György tér, valamint a Kamaraerdei Ifjúsági Park és a Deák Ferenc tér M között.
 • A 19-es, 41-es villamos augusztus 20., hétfő 19:30-tól - üzemzárásig terelve közlekedik, nem érinti Margit híd, budai hídfő H, Bem József tér, Batthyány tér M+H, Halász utca, Clark Ádám tér, Várkert Bazár megállót. A villamosok terelve, a Margit körúton és a Krisztinavároson át közlekednek, a Bem rakparti szakaszt nem érintik. A járatok a 17-es és az 56A jelű villamosok megállóiban állnak meg.
 • A 109-es autóbusz augusztus 17., péntek üzemkezdettől - augusztus 18., üzemzárásig meghosszabbított útvonalon közlekedik. Az autóbusz Óbuda felől meghosszabbított útvonalon, a Batthyány tér - Csalogány utca - Széll Kálmán tér M (Várfok utca) útvonalon közlekedik.
 • Az 59A jelzésű villamos helyett augusztus 17., péntek üzemkezdettől - augusztus 20., üzemzárásig egész nap az 59-es közlekedik.
 • Az 56A villamos augusztus 19., vasárnap 14:00-tól - üzemzárásig Dózsa György tér és Móricz Zsigmond körtér Mközött nem közlekedik. A villamos rövidített útvonalon, Hűvösvölgytől a krisztinavárosi Dózsa György térig közlekedik. A Móricz Zsigmond körtér az Alkotás utcán át közlekedő villamosokkal érhető el.
 • A 4-6-os jelzésű villamos a Margitsziget / Margit híd megállóhelyen augusztus 20., hétfő 19:00-tól - 19:50-ig  nem áll meg.
 • A 4-6-os jelzésű villamos augusztus 20., hétfő 19:50-től - 22:30-ig a Széll Kálmán tér M és az Oktogon M között nem közlekedik.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?