Kerti dízel- és gőzmozdonyokat is kipróbálhattok a Füstiben

Desktop
Ilyen vonatokon utazhattok (forrás: Vasúttörténeti Park)

Magyar Vasúttörténeti Park (Tatai út 95.) ismét otthona lesz az Európai Kerti Vasutak Találkozójának. A gyerekek körében hihetetlenül népszerű programot augusztus 13-án és 14-én rendezik meg 9 és 18 óra között.

A családi napon kerti vasutak, mozdonymodellek, gőzgépek mutatkoznak be, dízel- és gőzmozdonyok kicsinyített másai vonulnak fel a 850 méter hosszú sínpályán.

"A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbe utazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát.

A százéves körfűtőházban a látogatók megtekinthetnek továbbá gőzgépeket, egy osztrák-magyar koprodukcióban felállított Dachberg terepasztalt, egy amerikai rendszerű vasútmodell pályát, a Csömödéri kisvasút kézzel készített, egyedi modelljét és egy 18 m hosszú, LEGO® kockákból épített terepasztalt.

Természetesen a kerti vasút mellett a Park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, a Csajka sínautóban, vagy kipróbálhatták erejüket a kézihajtányon - olvashatjuk az ajánlóban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek