Kísérletekkel, interaktív programokkal, érdekességekkel vár a Kutatók Éjszakája

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció (fotó: ittlakunk.hu)
Szeptember 29-én, pénteken idén is vár a Kutatók Éjszakája, az ország egyik legjelentősebb tudományos ismeretterjesztő eseménye. Minden programja ingyenes.
 
A rendezvényhez kapcsolódó, éjszakai is látogatható oktatási és kutatóintézetek ilyenkor különleges programokkal készülnek: szinte minden tudományág kutatóival megismerkedhetünk ezen a napon. Az esemény célja, hogy megváltoztassa a kutatókról kialakult általános képet, és szórakoztató formában mutassa be az egyes tudományterületek aktuális eredményeit. 
 
A rendezvényen szerepel egyebek mellett drónkészítés és drónprogramozás, telefonhálózat-építés, laborlátogatások és fizikai kísérletek. Országszerte 146 intézményben lesznek programok, új partner idén a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, a Csodák Palotája pedig a Kutatók éjszakáján nyitja meg új helyszínét Óbudán.
 
A programokról részletesen olvashattok a rendezvény oldalán, érdemes böngészni közöttük. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek