Kerti kisvonatokat próbálhattok ki a Füstiben

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen vonatokon utazhattok (forrás: Vasúttörténeti Park)

Magyar Vasúttörténeti Park (Tatai út 95.) ismét otthona lesz az Európai Kerti Vasutak Találkozójának. A gyerekek körében hihetetlenül népszerű programot augusztus 18-án és 19-én rendezik meg.

A családi napon kerti vasutak, mozdonymodellek, gőzgépek mutatkoznak be: "A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbe utazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát.

Természetesen a kerti vasút és a fenti színes program kavalkád mellett a Park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, vagy kipróbálhatták erejüket a kézihajtányon.

Igazi különlegesség, hogy a kerti vasúti találkozók történetében először, augusztus 18-án szombaton  hosszabbított nyitvatartással, egészen 22 óráig várjuk kedves vendégeinket! Ezen a napon az interaktív programok 18 óráig működnek, de a kerti vasúton este 22 óráig lehet utazni! - olvashatjuk az ajánlóban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek