Kíváncsi vagy, milyen a zuglói tűzoltólaktanya? Most megnézheted!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció (fotó: biztonsagpiac.hu)
Május 25-én, szombaton 10 és 16 óra között katasztrófavédelmi gyermeknapot tart a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az összes laktanyájában, így a XIV. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon is, mely az Egressy út 114-116. szám alatt található.
 
A program célja, hogy a gyermekeknek, családoknak bemutassák a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervezetek mindennapi tevékenységét, életét.
 
A katasztrófavédelmi gyermeknapon a gyerekek felülhetnek a tűzoltóautókra, megnézhetik a tűzoltók felszereléseit. Próbariasztásokat is láthatnak az érdeklődők, így azt is, hogy hogyan csúsznak le a tűzoltók a szertárba vezető csövön és öltöznek fel beavatkozó ruhába másodpercek alatt, hogy a jelzést követő százhúsz másodpercen belül el tudjanak indulni a bajba jutottak megsegítésére.
 
A parancsnokságokon bemutató termek, kiállítások, emlékszobák is várják a vendégeket, de a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma is ingyenesen látogatható - írja a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek