Bábok éjszakája a Holnemvolt Várban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen lesz a Pannon Park (forrás: mertek.hu)

 

 

Ma este rendezik meg a Bábok éjszakája programot a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert tavaly megnyílt játszóparkjában.

A Ziránó Színház Babszem Jankó izgalmas, néha abszurd kalandjait mutatja be, Sarkadi Bence világjáró bábművész marionett előadásával készül az estére, de Bandi bá' Papírszínháza és Pályi János Vitéz László bábjátéka is vidám perceket ígér a közönségnek - áll az Állatkert közleményében. 

A családok Süsü, a sárkány mellett találkozhatnak gólyalábas zsonglőrökkel és a Holnemvolt Vár többszintes, a magyar állatmeséket felelevenítő játszóházát, a Hetedhét Palotát is kipróbálhatják. Emellett lesznek bábkészítő kézműves foglalkozások, népi játékok, arcfestés, de tevegelés és lovagoltatás is. 

A Schäftner-féle körhinta mellett tutaj, kisvasút és a Varázspadlás is várja a gyerekeket, a Mesterségek udvarán pedig számos népi foglalkozással lehet megismerkedni. 

A Bábok éjszakájára érkezőket 18 órától várják.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek