Meglógtak az állatkerti gorillák a kifutójukból

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: zoobudapest.hu)

A fővárosi állatkert két kíváncsi gorillája, a 40 éves Liesel és a 19 éves Iringa szerda délelőtt felfedezte, hogy a kifutójukat határoló kerítésbe épített kapu ugyan be van csukva, de nincs megfelelően lezárva. Gondoltak hát egyet és a kerítésen kialakított kapu külső előterét is felfedezték.

A két állat közül Iringa végig a kapuban maradt, a kissé bátrabbnak bizonyuló Liesel pedig a kapu közvetlen előterébe is kimerészkedett. A kószálást észrevevő állatkerti munkatársak azonnal intézkedtek. Először a területre vezető sétány forgalmát zárták le, hogy látogató ne kerülhessen a kíváncsi állatok közelébe. Majd a gondozók visszaterelték őket a kifutóba. Ez néhány perc alatt meg is történt.

Valószínűleg emberi mulasztás történt, ezért nem volt megfelelően bezárva a kapu. Az esetet vizsgálják - írja az Állatkert a honlapján.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek