Eltűnt egy 3 lábú kiskutyus, Áron

Desktop
Őt keresik

Több olvasónk is továbbította a Facebookon közzétett felhívást, miszerint elveszett egy háromlábú kiskutya, Áron Zuglóból:

"Továbbra is keressük, kutatjuk Áront, a kistestű, 3 lábú kutyát, aki vasárnap délután tűnt el a Róna utcából. Kistestű, 6 kilós uszkár/mudiszerű keverék kutya, kék hámmal a testén! 3 év körüli, sérült és pár hónapja mentett kutya.

Jó hír, hogy tegnap este az egésznapos csönd után a Tatai utcában többen is látták a Tahi utca -Szegedi utca közötti szakaszon. Úgy tűnik, a 13. kerület ezen részén lehet.

Áron sokkos állapotban van, futva menekül minden elől, kérjük, ha bárhol látjátok, ne kergessétek, hanem csak kövessétek és azonnal riasszatok bennünket! Telszám: 0670 375 2290 vagy ‭0620 360 5477‬".

A kutyus időközben hazakerült!!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek