Áron kutyus baj nélkül megúszta a kalandot – íme a története!

Desktop

Szombat estére megkerült Áron, a háromlábú kutyus, akit az internet népe öt napon és négy kerületen át próbált megfogni. Áron október 1-jén szökött el Zuglóból, a Róna utcából.

A sokkos állapotban levő kutya négy kerületen keresztül futott, csatangolt, kereste a hazavezető utat napokon át. Mivel a kiskutya félős, ezért csak megrémült az őt megfogni szándékozó emberektől. Végül a 15. kerületben, a Szilas-pataknál tudták megfogni.

“Különböző szagmintákat helyeztünk el ott előző este, illetve némi élelmet. Szerencsére ott maradt és elkezdett keresni a szagok alapján minket. Délután is többször felbukkant és úgy tűnt, hogy megismeri az erdőben hagyott autót is. De nagyon óvatosnak kellett lenni, hiszen ha ismét elijesztjük, akkor ki tudja hol áll meg. Közel az M3-as, Dunakeszi és a pusztaság…

Az autóban ültem nyitott ajtóval az erdő közepén. Egy idő elteltével ismét felbukkant és elkezdett figyelni. Muszáj volt látnom a szemét, hogy még mindig az előző napok félelme/őrülete vagy már a nyugodtság van benne. Nyugodtnak tűnt. Szokásos módon kezdtem el hívni az autóból (Áron nagyon szeret utazni). Elindult félszegen felém, de láttam hogy nem biztos benne, hogy kit és mit lát. Ismét hívtam, de ekkor már nyugodtan és erélyesen, ahogyan a hétköznapokon is.

Egyszer csak beugrott az autóba, megszagolt és utána féktelen örömben tört ki. Gyakorlatilag a kis teste ellenére bepréselt az ülésbe és összeugrálta a műszerfalat. Egy pillanat alatt viszatért az összes emléke! Hihetetlenül boldog volt!” – olvashatjuk a kutyus gazdájának bejegyzését a Facebookon.

A kutyus már kipihente az átélt izgalmakat, baj, sérülés nélkül megúszta a kalandot. Áronnak azóta saját Facebook-oldalt is nyitottak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek