BUDAPESTI BELVÁROSI SÉTÁK

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Az első a legnagyobbak között: Hild József”
Budapest a legszebb fővárosok egyike mind fekvését, mind pedig építészetét tekintve. A páratlan épületek, a sorsfordító színhelyek, a letűnt korok hangulatát hordozó utcák, a külföldről érkező vendégeket is rabul ejtik, elvarázsolják. Legyen Ön is turista Budapesten! Fedezzük fel együtt e csodálatos város minden nap elénk táruló kincseit!
Programsorozatunk következő sétáján Hild József, a méltán világhíres építész néhány remekével fogunk megismerkedni.
Idegenvezető: Szécsei József
Találkozó: délelőtt 10 órakor a Vörösmarty téren, a kisföldalatti végállomásánál. A séta a Széchenyi téren ér véget. A túra időtartama kb. 1,5-2 óra.

A program ára: 1500 Ft/fő
Igényjogosultaknak: 1000 Ft/fő
Maximális létszám: 40 fő
Jegyeket elővételben, korlátozott számban a Stefánia Palota- Honvéd Kulturális Központ jegypénztárában, illetve a Jegymesteren keresztül lehet vásárolni. A találkozó helyszínén jegyértékesítés nincs!

Eső esetén is sétálunk!

Információ: horvath.ildiko@hm.gov.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek