MŰVÉSZETI TÁBOR

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Napközis gyermektábor
2017. augusztus 7. hétfő
- augusztus 11. péntek
Korosztály: 10-14 év
Program: Az egy hetes tábor célja, hogy a résztvevőkkel megismertesse és megszerettesse a különféle művészeti ágakat, játékos - szabadidős formában. Minden egyes nap más tematikát kap. A gyerekek a tánc, a zene és a színjátszás, valamint drámapedagógiai foglalkozások mellett a képzőművészet több formájával is megismerkedhetnek és szakavatott segítők vezetésével ki is próbálhatják azokat. Nem leplezett célunk az is, hogy megfigyelve a táborban résztvevőket, elmondhassuk a szülőknek, mely művészeti ágban mutatott tehetséget gyermekük. A hét folyamán többször is készítünk videofelvételeket, melyeket egy videomegosztó csatornán hozzáférhetővé teszünk mindenki számára.
A tábor ideje alatt napi egyszeri étkezést (ebéd) biztosítunk!
A programok általában az intézményen belül valósulnak meg, de ez változhat. Az érkezési és a távozási pont a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ (1143 Budapest Stefánia út 34-36).

Érkezés 7.30-tól, távozás 17 óráig!
Jelentkezés: a www.bphkk.hu-n megtalálható jelentkezési lap kitöltésével és referensünk számára való megküldésével (elektronikusan, postai úton vagy személyesen).
Részvételi díj igényjogosultaknak: 21 000 Ft /hét, vendégeknek 24 000 Ft /hét.
Elérhetőségek: HM tel: 26-157, tel: 06 1-433-9012, mobil: 06 30 690-9145, e-mail: csuka.zoltanne@hm.gov.hu

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek