PAPRIKÁSCSIRKE, AVAGY STEX ÉS NEW YORK

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

Desktop

zenés vígjáték két részben a GERGELY THEÁTER előadásában
Ahol az amerikai álom és a magyar valóság konzerválódik.
Íme a Gergely Theáter hamisítatlan titkos receptje: Végy egy jobb sorsra érdemes magyar családot (Csomor Csilla, Szőke Zoltán), akik új vállalkozásba kezdenek. Fűszerezd meg egy anyóssal (Csonka Zsuzsanna) akit még az ellenségednek sem kívánnál. Ízlés szerint paprikázd fel a hangulatot egy inassal (Szabó Máté) és egy szobalánnyal (Némedi Varga Tímea). Főzd meg jól poénokkal, ízesítsd dallal, tánccal és egy professzorral (Pelsőczy László). És ha Mr. Kenedy (Heller Tamás) és lánya Lilian (Laurinyecz Réka) megérkezik, ne felejts el teríteni. De ne 13 személyre! Forgács Frigyes vállalkozó és családja dúsgazdag vacsoravendégeket vár New Yorkból. Egy kiváló magyar ötlet megvalósításához tőkéstárs kell és egy pompás vacsora, mely nagy reményekre jogosít. Ám a „drága” anyós, aki mindenhez ért, azt is tudja, hogy 13-an ülni az asztalhoz nem szerencsés. Így lesz Forgácséknál vacsoravendég a saját inasuk és szobalányuk is. Hogy miként alakul ez a nagyszabású üzlet, annak elregéléséről Fényes Szabolcs, Szécsén Mihály és Szántó Armand gondoskodik.

Helyszín: Színházterem
Jegyár: 2300 Ft
Igényjogosultaknak: 1800 Ft

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek