Stefánia Színház: Abigél

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bánfalvy Stúdió előadásában.
Szabó Magda Abigél című művét iránt harmincöt-negyven éve töretlenül imádják , legyen szó a sokadik kiadását megélő regényről, vagy akár az abból készült, évről-évre újra levetített tvsorozatról. Vitay Georgina és társainak története olyan, kulturális identitásunk részét képező mű, amely minden generáció számára meghatározó érvényű jelentőséggel bír. E közkedvelt alkotásból Bánfalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője készített színpadi adaptációt, Szikora János rendező segítségével. 
Az előadás - amely egyébként a mű prózai ősbemutatója is egyben - honi viszonylatban sztárszereposztásban kerül színpadra, az ismert és elismert művészek mellett fiatal, mostanság tévés és filmes munkáikkal érdemeket és népszerűséget szerzett színészek (pl. Hujber Ferenc, Kiss Ramóna, Száraz Dénes) is színre lépnek. A darab a csipetnyi frissesség mellett a lehető legnagyobb hűségre törekedett és olyan szellemiségben mutatja be a Matula Leánynevelő Intézet növendékeinek és tanárainak második világháború alatt játszódó, megható történetét, ahogyan azt Szabó Magda megálmodta és megírta.

Helyszín: Színházterem
Belépő: 2 800Ft
Igényjogosultaknak: 2 000 Ft
A jegyek online is megvásárolhatók a www.jegymester.hu weblapon, valamint személyesen jegypénztárunkban, minden nap 10-18 óra között. (Jegypénztárunk elérhetőségei: 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.; HM tel.: 26-163; Tel.: 06 1 383-4958; E-mail:szabo.dora@mil.hu).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek