Az Akadémiai Kiadó könyvbemutatója

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

BILLNITZER ERNŐ:
KÉT VILÁGHÁBORÚ EMLÉKEI
Az Akadémiai Kiadó könyvbemutatója

Billnitzer Ernő katonaként aktívan részt vett a 20. század első felének Magyarország szempontjából sorsfordító történéseiben. Ez a könyv valójában két mű: Billnitzer Ernő visszaemlékezéseit Bonhardt Attila, a Hadtörténelmi Levéltár igazgatójának előszava és kommentárjai kísérik, amelyek folyamatosan az osztrák-magyar, majd a magyar hadsereg és az éppen zajló történelmi események kontextusába helyezik a visszaemlékezésben mondottakat. Különösen érdekesek az egyes tisztek pályafutását bemutató jegyzetek. A könyv képanyaga nagyon sok új, eddig sehol nem közölt fotót tartalmaz, főként a Zrínyi rohamtarackról. Modellezőknek különösen ajánlott.
Vendég: Dr. Bonhardt Attila ezredes HM Hadtörténeti Levéltár és Irattár igazgató

Helyszín: Pódium bár
A belépés díjtalan!

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek