PALOTALÁTOGATÁS

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

Desktop

Történelmi, ismeretterjesztő séta a Stefánia Palotában

A Stefánia Palota a kontinens egyik első, nők számára is látogatható klubjaként 1895-ben, pontosan a lóversenyszezon kezdetén nyitotta meg kapuit. Az egykori arisztokrata kaszinó falai között megfordultak a korszak legnagyobb politikusai (Széll Kálmán, Wekerle Sándor és Tisza Kálmán) és itt adtak találkozót egymásnak a főúri családok (Andrássy, Festetics, Károlyi) tagjai is. Bálok és díszebédek követték egymást, ahol finom selyembe öltözött hölgyek foglaltak helyet az Angliából importált, legújabb divatot követő bútorokon. Mely zeneszerzők műveivel szórakoztatták a vendégeket? Milyen étkek kerültek a tányérra? Tartson velünk palotabéli sétánkon, ahol ezekre a kérdésekre is választ kaphat!

Belépő: 1 000 Ft
Igényjogosultaknak: 800 Ft
Információ: horvath.ildiko@hm.gov.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek