Gondtalan órák

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

Desktop

Barnard Slade: Jövőre veled ugyanitt 2. rész.
Vígjáték két részben, a Bánfalvy Stúdió előadásában.

Doris, boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George, nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát.
Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik közöttük, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt. Azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?

Szereplők:
George: Harmath Imre
Doris: Bánfalvy Ági

Fordította: Szántó Judit
Dramaturg: Sződy Szilárd
Díszlet: Gulyás Imre, Urbanek Attila
Jelmez: Rományi Nóra
A rendező munkatársa: Balog László
Rendező: Horváth Csaba

Helyszín: Színházterem
Belépő: 800 Ft

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek