BIZTONSÁGPOLITIKAI ELŐADÁS-SOROZAT

Programot feltöltötte:
stefi.soldada

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Krasznay Csaba, Dr. Lattmann Tamás: Háború a virtuális térben? A kiberhadviselés valósága és lehetséges szabályozása

Az elmúlt években egyre többször értesülünk arról, hogy egy-egy informatikai rendszer kiesése milyen károkat okozott adott ország normális működésében. A komoly had-, biztonság- és informatikai kultúrával rendelkező államok éppen ezért a 21. század elejének egyik legkomolyabb kihívásaként kezelik a kritikus információs infrastruktúrák védelmének vagy éppen támadásának kérdését. A virtuális térben indított háború képes pillanatok alatt megbénítani egy állam mindennapi működését, hiszen az élet minden területére hatással van. Szakértőink kifejtik majd, hogy pontosan milyen kockázatokat rejt magában a kiberhadviselés, hogyan lehet ellene védekezni, milyen stratégiák és szabályzók készültek ennek kezelésére.

Helyszín: Stefánia Palota -  Gróf Eszterházy Mihály terem
Belépés díjtalan!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek