„Fehér éjszaka” - Beszélgetés Marcellinával

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

tefánia Szalon

„Fehér éjszaka” - Beszélgetés Marcellinával és meglepetés vendégeivel

 

Egy fehér szaxofon… kreppelt haj… igazi 80-as évek slágerei… 

Mindenki emlékszik arra a feltűnően csinos hölgyre, aki nemcsak kiváló slágerekkel és szaxofon tudásával kápráztatta el a közönséget, hanem megjelenésével és egyedi fellépő kollekcióival is kitűnt a korabeli hazai poppiac kínálatából. Ő Marcellina. 

 

Kezdetek dalai: „A Sztár csak te vagy”, „Fohász a szerelemért”, „Szerelem”, „Szexy lady”, „Repüljünk át az életen” (duó Demjén Ferenccel), „Ne sírj szaxofonom”, „Újságárus Lady”.

7 nagylemez, 4 kislemez és 2 válogatás videokazetta megjelenése után külföldre ment koncertezni. Németországban és Svájcban 6 CDje és 3 kislemeze jelent meg. Las Vegasban is letette a névjegyét. Európában egy egyedülálló „One Woman Show”- val turnézott. 

 

Idén hazatért és most egy izgalmas, zenés- beszélgetős műsor keretében tekinthetünk bele karrierje és utazásai titkaiba.

Mint minden Fehér Éjszaka rendezvény ez is a jótékonyság jegyében zajlik, a bevételből a Vakok Állami Intézete Alapítványa részesül. Az est közreműködői Kroll Zsuzsi és Mayer Móni gyengénlátó énekesek lesznek, valamint Horváth Tibi, akivel Marcellina duót is énekel majd. 
 

Belépő: 1500 Ft

Igényjogosultaknak: 1200 Ft

Helyszín: Stefánia Palota, Báró Atzél Béla terem

 

A jegyek online is megvásárolhatók a www.jegymester.hu weblapon, valamint személyesen jegypénztárunkban, hétfőtől szombatig: 10.00-18.00, és vasárnap: 10.00-15.00 / rendezvény függvényében előadás előtt 1 órával.

Jegypénztárunk elérhetőségei: 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.; HM tel.: 26-163; Tel.: 06 1 383-4958; E-mail: tokes.andrea@mil.hu; katona.zsuzsanna2@mil.hu.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?