Szerdán szúnyogirtás lesz a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Sóki Tamás - MTI)

Jön a kerületet is érintő újabb szúnyogirtás: július 18-án, szerdán, napnyugta után irtják a szúnyogokat (rossz idő esetén július 19-20-ra tolódik a munka). A tervek szerint földi kémiai irtást végeznek.
  
A légi szúnyogirtást az esti órákban végzik, míg a földit naplementekor kezdik, hogy az hatékony legyen és minél kisebb kockázatot jelentsen a méhekre.

A gyérítéshez kizárólag olyan szereket alkalmaznak, amelyeket az Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedélyezett. A felhasznált szerek a melegvérű élőlényekre, így az emberre és a háziállatokra semmilyen veszélyt nem jelentenek, azonban a méhekre veszélyesek.

A gyérítésre jogosult személy neve: Reisinger Mátyás e.ü. gázmester. Elérhetősége: Rovért – 5630 Békés, Verseny u. 4., Tel.: 66/510-760; email: rovert@globonet.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek